الاسم م.م. رغد سعد موسى الموسى بكالوريوس علوم الاغذية كلية الزراعة جامعة البصرة سنة 2003 بتسلسل الرابعة ماجستير علوم الاغذية تخصص كيمياء وتكنولوجيا الالبان سنة ٢٠٢٢ بتقدير امتياز

التعليم

  • علوم الاغذية , كيمياء وتكنولوجيا الالبان , البصرة , العراق , 2022
  • الصناعات الغذائية والالبان , الصناعات الغذائية والالبان , البصرة , العراق , 2003
  • علوم الاغذية , كيمياء وتكنولوجيا الالبان , البصرة , العراق , 2022
  • منشورات مختارة

    العنوان السنة مجلة تحميل
    Organic Acid and Active Compound in Fermented Milk : Areview 2022 NeuroQuantology 1 download 0
    Study of the chemical content and antimicrobial activity of Iraqi butter milk of cows and buffaloes 2022 Texas Journal of Agriculture and Biological Sciences 1 download 0
    التركيب الكيميائي والقيمة البيولوجية لحليب الماعز : مراجعة 2023 المجلة العربية للعلوم الزراعية 1 download 0
    Studying the Chemical Composition and Nutritional Value of the Buttermilk Made From Iraqi Buffalo Milk and Its Use in the Manufacture of Healthy Ice Cream 2023 IOP Conf. Series: Earth and Environmental Science 1 download 0
    The Role of Polyunsaturated Fatty Acids in Dairy Products and Their Impact on Human Health: A Review 2023 International Academic Journal of Nutrition & Food Sciences 1 download 0
    بدائل منتجات الالبان النباتيةالخالية من الحليب : مراجعة 2024 المجلة العربية للعلوم الزراعية 1 download 0
    Study of the Chemical Composition and Nutritional Value of Buttermilk Iraqi Cow’s Milk 2024 Euphrates Journal of Agricultural Science 1 download 0
    Biological Activities of Fermented Camel Milk Peptides: a Review 2024 (Al-Qadisiyah Journal For Agriculture Sciences (QJAS 1 download 0
    Effect of selenium and zinc fortification on the physiochemical and sensory properties of Iraqi soft cheese 2025 ASIAN JOURNAL OF AGRICULTURE 1 download 0
    Study of Biologically Active Compounds and Inhibitory Activity of Bay Leaves Laurus nobilis L. 2025 Indonesian Journal on Health Science and Medicine 2 download 0
    دراسة تأثير التدعيم بمستخلص البرباريس والكركديه على الخصائص الفيزيوكيميائية والحيوية والحسية للبن الرائب المطعم المصنع من حليب االبقار والجاموس العراقي 2025 المجلة السورية للبحوث الزراعية 1 download 0
    Assessment of Quality and Microbial Characteristics and Fatty Acid Changes in Mozzarella Cheese Produced from Buffalo Milk and Fortified with Lactic Acid Bacteria 2025 International Journal of Nutrition Sciences 1 download 0
    The Impact of Ultrasonic Treatment on the Physiochemical and Microbial Properties of Iraqi Soft Cheese 2025 Journal of Food Science and Technology (Iran) 1 download 0
    Metabolic Products and Biological Roles of Lactic Acid Bacteria in Fermented Products of Dairy: A Review 2025 مجلة جامعة دمشق للعلوم الزراعية 9 download 0